746 - din totalentreprenad

746 utför ny- och ombyggnationer på entreprenad vilket innebär att vi ansvarar för hela projektet från idé till färdigt resultat.

Vi hjälper även till med bygglovsansökan samt kontakten med kommunen, och vi kan också hjälpa kunderna vid krav av kontrollansvarig. Vi arbetar mot privatpersoner likväl som företag, och inget projekt är för litet eller för stort för oss på 746

Företagets namn är hämtat från de tre första siffrorna i postnummerkoden till Bålsta.

746 har vi en lång erfarenhet och kompetens. Vi är ett företag där anställda, arbetsledning, underentreprenörer samt beställare strävar mot samma mål. Vår styrka är kvalitet och nära kundkontakt för att nå det bästa slutresultatet, och att vi är ett företag att lita på.


Bara det bästa är bra nog!

Vår styrka är kvalitet och våran leverantör är Woody Bygghandel i Bro, som endast levererar kvalitetstämplat byggmaterial. Vi arbetar även med en tät kundkontakt för att nå det bästa slutresultatet och vi är ett företag att lita på.


Aktuellt på 746

Just nu är vi igång och bygger 37st hyreslägenheter centralt placerade i Bålsta med endast 5min promenad till både tågstation och butiker. Lägenheterna är fördelade på 1:or & 2:or respektive 30 & 58kvm stora.

Läs mer om 746 Lyckebo

Om du skulle vilja göra en intresseanmälan kan du läsa mer här om hur du ska gå till väga.


Kontakta oss

Om du skulle vilja komma i kontakt med oss för frågor angående ditt projekt eller för offertfrågor så kan du maila oss via formuläret på våran "Kontaktsida" eller skicka iväg ett mail direkt till anders@746entreprenad.se.

Har du ett projekt du skulle vilja genomföra själv men inte riktigt har kunskaperna till? Då är vi rätt entreprenör för dig. Vi kommer få dig att känna dig delaktig i projektet genom att ha tät kontakt med dig om vad som ska genomföras och hur. Du kommer alltid att vara delaktig i de större beslut som ska tas i ditt projekt. Tveka inte på att höra av dig till oss.